Contacteer ons

Contact Persoon : Dan Zhang

Telefoonnummer : 86-13679121121

WhatsApp : +8613679121121

Free call
Xi'an Tiptop Machinery Co.,Ltd

De pionier van de buisproductie van de controlelijn in China!

Wij doen kwaliteitscontrole voor u!

Wij helpen u om uw het kopen kosten te besparen!

Wij zijn uw vertrouwde op partner!

  • Xi'an Tiptop Machinery Co.,Ltd
  • Xi'an Tiptop Machinery Co.,Ltd
  • Xi'an Tiptop Machinery Co.,Ltd
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Merken: TIPTOP Aantal werknemers: 55~70
Jaarlijkse omzet: 8000000-10000000 Opgericht Jaar: 1998
Export pct: 70% - 80%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Met de belangrijke richting van het produceren van buis van de de controlelijn van het Hoge druk de buitengewoon lange roestvrije staal (het roestvrije staal rolde TIPTOPE buizen), een high-tech industrieel bedrijf geworden is die binnenlandse onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop integreren. Het bedrijf ontwikkelde met succes een reeks roestvrij staal het testen kabels in 2000. De laatste jaren, is het bedrijf geëngageerd aan het onderzoek en de ontwikkeling van de duplexstaal en nikkellijnen van de legeringscontrole, geweest en wijd in de internationale markt goedgekeurd.

Het bedrijf behandelt een gebied van 20.000 vierkante meters en een de bouwgebied van 12.000 vierkante meters. Het bedrijf heeft verscheidene productielijnen van de roestvrij staalbuis, buis die eenheden, de eenheden van de buistekening, goed-type elektrische ovens, online vacuüm lichte ovens en ander productiemateriaal maken. Het bedrijf heeft ook een kwaliteitscontrolecentrum dat aan de nationale de kwaliteitscontrolevereisten van de roestvrij staalbuis voldoet. Het kwaliteitscontrolecentrum heeft een een hydraulische de testmachine van 300Mpa, een trekproefbank, Vickers-een hardheidsmeetapparaat, 500°C-een de testoven van de temperatuurweerstand, detector van het wervelstroomgebrek en een reeks roestvrij staalproducten. Het testen en inspectiemateriaal om de betrouwbaarheid en de stabiliteit van het chemische product en de fysische eigenschappen van roestvrij staalproducten te verzekeren. 

Het bedrijf veroorzaakt jaarlijks meer dan 3.000 ton lijnen van de roestvrij staalcontrole en andere producten, duidelijke verkoop behandelt zowel binnenlands als overzee, voor binnenlands, zijn wij netwerk-onderneming bedrijf van CNOOC, Petro China en Sinopec, zoals voor internationaal, het wijd in Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika, Australië etc. is gebruikt. 

Op het gebouw van het verbeteren van de kwaliteit van zijn eigen merkproducten, heeft het bedrijf onophoudelijk het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten, verhoogd en samengewerkt en met vele binnenlandse universiteiten en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen actief geïnvesteerd. De laatste jaren, heeft het bedrijf de certificatie van CCS, GL, DNV en andere classificatiebureaus overgegaan.

 

Met onze steun, zult u hebben:

  1. Technische gegevens, technische begeleiding en kostenloos opleiding
  2. Professionele ingenieur aan de plaats voor het volgen van de dienst
  3. de „just-in-timelevering“ (namelijk levering op elk ogenblik volgens de werkelijke vraag van klant), klanten bereikt op deze wijze nul inventaris, maximaliseert winsten.
  4. Gunstigste aanbieding, nemen wij „het nemen van kleine winsten“ als principe.
  5. 100% het gekwalificeerde product, zal Ons bedrijf strikt de vereisten van relevante technische normen voldoen, zal diverse verbindingen van productie, begrijpen en zal productprestaties verzekeren.
  6. voldoende na de verkoopdiensten.

Wij verheugen ons op het ontwikkelen van zaken met vrienden van huis en in het buitenland op basis van gelijkheid en wederzijdse voordelen! het instemmen van met uw onderzoeken!

Geschiedenis

Wij hebben geconcentreerd ons op het materiële verstrekken & de technische ondersteuning op het gebied van olie & gas, de chemische &electrical industrieën.

Dienst

1. Keur nieuwe productenaanpassing goed & ontwerp uw behoeften.
2. Strikte kwaliteitscontrole & Ononderbroken na de verkoopdienst.

Ons Team

Wij worden toegewijd aan de principes van traditie, innovatie en onderzoek. Om dit doel te bereiken, helpen verscheidene onafhankelijke afdelingen, het dichte werken samen met een synergistic benadering, het product en de dienst profileren om aan de behoeften van klanten vanaf internationale normen te voldoen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales@tiptopm.com
+8613679121121